Today - Skridskor

Ja, jag har nyss varit på Isbanan i Luleå. Jättemånga hål i isen! Man ramlar nästan ner i dom, om dom hade varit större. Men det var faktisk roligt också. Bara att jag fick jätteont i benet för att skridskoren inte var fästat bra nog, och då kunde jag inte stå så länge som dom andra gjorde. Men jag fick vila på bänken, och det var heller inte så illa. Bara att det var tråkigare. Jag tog aldrig med något kamera, men nästa gång - kameran med!! Ni måste se hur vackert det är i Luleå när våren kommer. Så nästa gång blir imorgon eller på onsdag. Då ska det vara garanterat att ni har bilder på torsdag. Hoppas ni gillar det cx
Väl, jag ska inte bara prata massor av dåliga saker, typ, som när ni får bilder, och blahblahblah. Idag är faktiskt första gången jag har på mig en av tröjorna jag köpte på Myrorna lördag. Den är skitskön!
Ja, ofc en av favorittröjorna dååeh. Du orkar inte ha på dig fula kläder när det är sportlov,ellerhur? Det förstör ju bara hela lovet! Men det var allt jag orkade blogga just nu,så kanske vi bloggas senare, eller? Adios!
xoxo: Deppy

Kommentarer

Den här designen är en gratis design!
ammm.blogg.se .. har gjort den här designen.



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se