28. Februari

Ja, det är 28.Februari idag tjejer! En härlig tisdag morgon! :D Tycker iallafall jag. Väl, nu kan ni se hur jag egentligen hade haft logoen (Bara att denna jag har nu, är mycke mer snyggare), så:
Så, det är denna jag egentligen skulle haft. Inte så jättesnygg, men det är bra jag har en snyggare nu. Jag har fortfarande inte ätit frukost - så jag får väl göra det .. snart. Vi har bara inte toastbröd, så då blir det ju nästan omöjligt för mig att äta frukost. Så, vi bloggas sen :)
xoxo: Deppy

Tack för nytt design!

Äntligen ett design jag är nöjd med! Denna kommer jag att ha ett lite tag, så ändrar jag kanske !! Det är inte säkert, för detta var jättesnyggt!!
  • Tack till Turkosss (goSupermodel.se) för designet
  • Besöka gärna hennes blogg www.tjejsan.blogg.se
  • Hon gjorde designet för mig, och är säker på at hon gärna hjälper dig också om du skulle behöva något :)
Jättestort TACK till dig!
Det var allt jag egentligen ville nu, så vi bloggas imorgon, ellerhur? :) Tackarr!
xoxo: Deppy

Today - Skridskor

Ja, jag har nyss varit på Isbanan i Luleå. Jättemånga hål i isen! Man ramlar nästan ner i dom, om dom hade varit större. Men det var faktisk roligt också. Bara att jag fick jätteont i benet för att skridskoren inte var fästat bra nog, och då kunde jag inte stå så länge som dom andra gjorde. Men jag fick vila på bänken, och det var heller inte så illa. Bara att det var tråkigare. Jag tog aldrig med något kamera, men nästa gång - kameran med!! Ni måste se hur vackert det är i Luleå när våren kommer. Så nästa gång blir imorgon eller på onsdag. Då ska det vara garanterat att ni har bilder på torsdag. Hoppas ni gillar det cx
Väl, jag ska inte bara prata massor av dåliga saker, typ, som när ni får bilder, och blahblahblah. Idag är faktiskt första gången jag har på mig en av tröjorna jag köpte på Myrorna lördag. Den är skitskön!
Ja, ofc en av favorittröjorna dååeh. Du orkar inte ha på dig fula kläder när det är sportlov,ellerhur? Det förstör ju bara hela lovet! Men det var allt jag orkade blogga just nu,så kanske vi bloggas senare, eller? Adios!
xoxo: Deppy

God morgon

En ny dag väntar.. Efter en härlig frukost på toast och kakao, är det dags för att lata sig lite! Eller vara i aktivitet.. Trots det är ju sportlov, och inte latlov. Men min sport är att lata mig 8) Nä, skojade bara!
Jag, mamma och mina två brorsor ska kanske åka slalom idag. Jag vet - det höras ju roligt ut, men jag har aldrig åkt slalom förut, och då blir det lite mera spännande och se hur många ben jag bryter - ellerhur?
Men en liten bild på mig nu: (Har inte bytat om från pysjamasen än.. hihi! Älskar sportlov!)
Tagit med webkameran (på skype) - så det är jättedårliga bilder. Ska skaffa mig bra kamera. Senast när det är sommarlov. Eller kanske före? Vem vet? Inte ens jag vet när jag får bra kamera, så det är bara att smöra sig med tålamod. ;) Vi bloggas väl senare, ellerhur?
xoxo: Deppy

Bloggdesign

Okej, jag vet - Jag började idag, så skratta inte över att jag är en noob här då.
Men jag fattar inte det med bloggdesign. Nu har jag ett tråkigt "Love" -tema, men jag vill typ ha något som dom här bloggarna har:
www.nanoko.blogg.se
www.medkamera.blogg.se
Ja, jag tycker verkligen om doms bloggar, men jag fattar inte design grejen (?)
Snälla hjälpa mig i kommentarfältet - ELLER om du har www.goSupermodel.se  kan du hitta mig under modellnamnet Deppy. (Surprise cx)
Hoppas ni kan hjälpa mig aka lilla nooben C: Hade blivit glad.
Tackar ♥
xoxo: Deppy

Myrorna - Shopping


Hej! Ja, skratta inte åt mig! Snälla cx
26/02 - 2012
Hej allihopa!
Idag har jag typ inte gjort så mycket. Klockan 14:30-15:30 var jag på streetdance som jag brukar vara varje söndag. Igår från klockan 13:15-14:15 var det balett som gjaldt. Dans är liv och frihet.
Ändå, när jag kom hem trändade jag lite på dansen vi har. Nämligen show i Maj och vår grupp ska vara stenåldersmän. Ja, det höras väl jättekonstigt ut, men det är så det är. Vår sång vi dansar till är
S Tha Mogul - Shake That
Jag tycker om låten, rytmen och rappen. Han är faktiskt jättebra.
Igår var jag o shoppade lite. Myrorna är en bra secondhandshop med massor att välja mellan.

Ja, mina två första klädsplagg jag hittade.

Och mina två tröjor som jag älskade vid första blick ...

Så får vi aldrig glömma min favorittröja bland allihopa!!
Det kostade bara 345SEK för alltihop!
Hoppas ni får en bra dag C:
Adioss, vi bloggass imorgon!
xoxo: Deppy

Början

Ja, jag har nyss börjat med bloggen min cx
Hoppas verkligen ni orkar följa med mig genom dagarna jag ska skriva om.
Tålamod bara - Imorgon kommer första inlägg. :D
xoxo: Deppy

Välkommen till min nya blogg!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
www.pokercasinobonus.se